Fellowes op Orgatec 2022

Orgatec is één van de toonaangevende internationale meubelbeurzen in Keulen, Duitsland. Met het thema NEW VISIONS OF WORK, zijn wij verheugd onze nieuwe product- en serviceoplossingen op de beurs van dit jaar te introduceren.

Wij kijken ernaar uit u te mogen verwelkomen op onze stand in hal 6, stand C 051.


Maak een afspraak

Wij nodigen u uit om een afspraak te maken met één van onze vertegenwoordigers tijdens Orgatec om te praten over onze nieuwe producten & diensten. Wanneer u een afspraak boekt, ontvangt u een gratis toegangskaart voor Orgatec 2022 (ter waarde van €55). De voucher code om uw gratis toegangsticket te verzilveren zal u vanaf begin september per e-mail toegestuurd worden.

In de Orgatec App kunt u uw code inwisselen en uw gratis toegangsticket activeren (download de gratis app via Google Play of de Apple Store).

Gelieve een tijd te selecteren

Nieuwe producten

Fellowes 100-jarige onderzoek en productontwikkeling heeft geresulteerd in een monitor arm en accessoires assortiment, ontworpen voor een volledige flexibiliteit van de werkplek, met configuraties en functies voor alle individuele werkstijlen. Bij Orgatec zijn we verheugd om twee nieuwe reeksen van monitorarmen te lanceren, samen met andere aanvullende werkplek oplossingen:

Monitorarmen
AeraMax Luchtreinigers
In hoogte verstelbare bureaus
 
Neoforma
Ergonomie op de werkplek

Download Press Kit

 

Inhoud:


  • Persbericht
  • Product beelden
  • Bedrijfsprofiel


Contact Fellowes at Orgatec@fellowes.com

DOWNLOAD

Hier vindt u meer informatie over Orgatec: